The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini münasip taammüden projeye normal yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın yanı teselsül yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi şeşna aldatmaınması kolaylaşır ve daha aşkın beis vermesi önlenir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince değişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapılarının üretim amacı in esenlığını yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı dört dörtlük esenlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçadır.

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu dizayn, çoğunlukla her seviyede cephe bileğsoruntiren bir dizi açılı iniş ve merdiven bağırsakerir ve sıkıntılı veya sıkerke alanlarda alanın bitek bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar uygun kapı kolu kabilinden mümkün.

Hem yeni bünyelacak binalarda hem de bulunan binalardaki yangın kapısı ihtiyaçlarınızı tekabül etmek bağırsakin itimat yangın baplarını salık ederim.

5-) Pencere gereç kullanılacaksa bu tarz şeylerin mutlaka ısıya dayanıklı olması elzemdir. Antrparantez yangın anında camın kırılmasını çelmek kucakin sözın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, Yangın Çıkış Kapısı yangın yahut farklı bir acil durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın Kapısı baş amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Gestaltların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin yapılmasına icazet verilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page