Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Ister bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak adida görev saha illere özen vermekteyiz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara müsait olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın çısoy ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve alakalı strüktürnın güvenliğini sağlayan kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız akva evetğu derece, şık yangın kapısı bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Dairesel tasarım, ayak izini en aza indirirken doğurgan dikey harekete icazet verir ve bu da onu hem ev hem de ticari binalar yürekin kullanışlı bir intihap haline getirir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size selen verecektir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) temel amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide dokumalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki esrar, yangın, kavara vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu aksi koşulların öbür katlara intikalini kösteklemek veya olası evetğu kadar geciktirmektir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz az yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut abra kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page